Borderterriern-Pyret

Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Kristina - 11 februari 2009 19:51

Äntligen hemma efter en lång dag. Först vanligt jobb sen hem en snabb sväng och sen tillbaka till jobbet för aktieägarmöte. Visst är det mer motiverande att jobba på en privat vårdcentral än att jobba åt landstinget. Vi är ju dock fortfarande väldigt bundna till Landstinget och deras beslut.

Imorgon jobbar jag bara halv dag och ska försöka att vika och plocka undan all tvätt. Maken har varit ledig och kört tvättmaskin i vild förtvivlan. Han håller på att måla runt dörren ner till tvättstugan och vill inte riskera att det blir några fingeravtryck där, så jag har källarförbud. Tänk om man skulle bryta mot förbudet och sätta avtryck då ringer han nog CSI. Ganska skönt att slippa faktiskt men när jag bad honom hämta upp en grej ur källaren och inte kunde precisera på millimetern var den låg körde det ihop sig!.

Senare imorgon em ska jag åka till Katrineholm och först försöka shoppa en födelsedagspresent åt sonen som fyller 14 nästa vecka. Det är jätteenkelt han önskar sig "bara" en dator (10800:-), en 42 tums HD TV (ca 8000:-), ett playstation 3 (3.900:-) ett PSP samt en 30 cm linjal. Ni inser kanske vad han kommer att få?. Små barn är ju riktigt billiga i jämförelse med tonåringar.

Efter inköpsrundan ska Madde och jag träffa familjen vars Whippet vi var ute och spårade. Trots det tragiska slutet är det viktigt att träffas så att ev frågor kan tas upp. Ska ochså bli kul att träffa Titti och Anita i lugn och ro.

Nu ska jag lägga mig och läsa, ev blir det även ett korsord innan lampan slocknar.

Kram, Natti Natti

Ovido - Quiz & Flashcards