Borderterriern-Pyret

Alla inlägg den 21 maj 2009

Av Kristina - 21 maj 2009 21:24

Stackars lilla sonen. Genomförkyld och feber igen. Har inte suttit vid datorn på hela dagen och då är han sjuk. Han låg i soffan när jag varit ute med hunden och tittade på Teletubbies. Han är ju bara 14 år. Som mamma var det nära att jag övervägde att kontakta akuten. Senare under dagen visade han mig ett fästingbett han fick för några veckor sedan. Från början blev det en jättestor röd fläck med klart avgränsad kant. Eftersom man ska avvakta gjorde vi inget mer än att vi la på alsolspritomslag. Idag har det slagit upp vätskefyllda blåsor så imorgon får jag nog prata med någon av våra sjuksyrror. Många symtom på borrelia är ju desamma som vid förkylning/influensa.

Igår var vi på Rotary-konserten med Andreas Johnsson, Katrineholms musiklasser åk 9 och med Jowan Radomir som konferencier. Det var en mäktig upplevelse och det är otroligt vad ungdomarna efter snart tre år i musikklass kan. Man fick både ståpäls och gåshud. Som tur är blir det inte helt slut med musikklasserna när dottern slutar. I oktober firar de 10-års jubileum och då är alla tidigare elever inbjudna att delta.

Imorgon blir det jobb. Funderade först på att ta ledigt men såna här klämdagar brukar vara väldigt lugna och då kan man hinna mycket annat som man inte gör annars. Jag har helgarderat mig själv från att kunna ta ledigt i sista stund. I onsdags tömde jag mina lagerskåp för att förbereda inventering av alla stödbandage. På måndag när jag är ledig har dietisten mitt behandlingsrum så då måste hela inventeringen/städningen vara klar, smart av mig eller hur?

Kram och Natti, Natti

Ovido - Quiz & Flashcards